I huvudet på Prejhta

2011-08-28
00:46:11

vuxenpoäng?

idag är de tredje dagen jag jobba på hotellet, kör dit, ensam, med mitt eget körkort.
Tidigare idag satte jag på min egen internetbank å betala lite räkningar å bestämde mig för att jag måste skaffa mig en budget, de här kommer aldrig gå i land, har ju ingen annan att be om pengar, måste klara mig själv.
När jag är på jobb har jag lust på världens fest, när jag väl kommer mig hem på en liten fest föredrar jag att åka hem och vara barnvakt för att jag ska upp tidigt imorgon.. så nu sitter jag här, ensam hemma och dricker thé, eller inte helt ensam, barnen ligger och sover..
De är väl inte såhär vuxenlivet är? iallafall inte en 18 årings liv? Jag är ju inte vuxen för fem öre, jag är ju bara barnet än..
Alla klagar över att jag är så tråkig som sitter hemma, men jag har klagat många gånger på dom när jag är på festmodus å inte dom är de. Så vem är det egentligen fel på?
Ingen kanske? Vi har bara dålig tajming.
Vem är de egentligen som bestämmer när man är vuxen? de är väl ingen annan förutom jag själv? när jag är mogen på riktigt. Har hört många som säger hela tiden att dom är ju vuxna men dom beter sig inte alls som några..

Jag vet inte vad de är jag egentligen vill komma fram till.. Menmen, de blev iallafall såhär ikväll. Kanske nästa helg är min helg! ;)

godnatt alla partyfolk!
<3



En liten partybild på mig & nejla;)